Selecteer een pagina

Case Studies

Benieuwd waar wij betrokken bij zijn?

Peter & Melkhova’s Dak

Voor Peter hebben wij een professioneel partij gekozen omtrent het maken van een dak. Hierbij hebben ze gekozen voor diverse dakramen. Het is een uniek en mooi concept geworden en we zijn hier enorm tevreden mee! Benieuwd naar nog meer foto’s? Neem dan gerust contact met mij op!

John's Huis

John wou altijd al een mooi huis hebben. We hebben hem hierbij geholpen om zijn gehele woning te realiseren. Hierbij wou hij vooral zwart en wit laten terugkomen. Vandaar dat we een professioneel dak bedrijf hebben ingeschakeld. 

Interieur van Johanna

Johanna heeft een enorm huis, maar het was enorm kaal. Met behulp van mijn woonadvies heeft ze een mooie woonkamer kunnen realiseren. Zie hiernaast het geweldige resultaat. Daarnaast hebben we ook de woonkamers voorzien van advies!

Interieur van Nathan

Nathan had een mooie woonkamer, maar de woning was niet af zonder een moderne keuken. Hierbij heb ik Nathan voorzien van keukenadvies. Hierdoor kan Nathan nu heerlijk koken en genieten van zijn luxe keuken. Zie hiernaast het verbluffende resultaat!

Interieur van Tessa

Tessa heeft een kleine woning, maar dat maakt natuurlijk niet uit! Met behulp van de juiste inrichting kun je een woning groter laten lijken dan dat deze in werkelijkheid is. Zie hiernaast het verbluffende resultaat wat is gerealiseerd naar aanleiding van mijn advies.

De woonkamer van Piet

Piet heeft een mooie penthouse in Spanje. Echter, was deze enorm kaal. We hebben ervoor gezorgd dat Piet optimaal kan genieten van zijn woonkamer met een geweldig uitzicht op de Spaanse kust.